Harley Davidson

Vem har inte fantiserat om frihetskänslan av att köra motorcykel? Mullret från den kraftiga motorn, vinden i håret och glädjen i att kunna ta sig till världens ände. Det är en svårslagen upplevelse och vill man ha det bästa så har man en Harley Davidson! Det är inte tomt snack när man säger att man får det man betalar för och en Harley levererar kvalité från första stund. Tycker man att en splitter ny maskin är för dyr så finns en bra andrahandsmarknad.

Det går att förena en hobby med religion

Den som har provat att köra motorcykel kan nog hålla med om att det ibland är en nära på religiös upplevelse. Att köra motorcykel är något som ofta förenar människor oavsett religion, hudfärg och kön. Det finns till exempel väldigt många bland dagens mc-förare som är troende men som kanske inte är aktiva inom kyrkan. Människor som ändå vill ha ett sätt att mötas och umgås med likasinnade. Vad passar då bättre än att åka på gudstjänst med motorcyklar? Det finns flera mc-klubbar som har en religiös inriktning och de ordnar regelbundet både gudstjänster, vigslar och andra träffar för sina medlemmar, både med och utan motorcykel. Det är ett fint sätt att kombinera en hobby med en livsåskådning!

Det är dyrt att köpa en Harley!

Ja, det är dyrt att köpa en ny Harley men det finns en väldigt bra marknad med begagnade motorcyklar. Har man tur så kan man hitta ett riktigt fint exemplar till ett bra pris! De firmor som handlar med nya och begagnade maskiner erbjuder också ofta en bra avbetalningslösning om man inte vill tömma sparkontot. De banker som står bakom olika betalningsalternativ kan också ha kampanjer med till exempel låg ränta. För de företag som köper och säljer begagnade maskiner finns stora möjligheter till att sälja faktura för att på så sätt få in betalning utan att kräva in den av kund. Det är ett system som gynnar alla, och speciellt dem som drömmer om en egen mc att susa fram med efter landsvägarna.