Honda motorcykel på racingbana

MC-märket Honda

Honda är ett multinationellt teknikföretag som tillverkar fordon. Huvudkontoren finns i Japan där det grundades 1948 av Soichiro Honda och Takeo Fujisawa. Oavsett om du är ute efter en glidare, minibike, offroad eller sporthoj så hittar du det hos Honda som idag är den största tillverkaren av motorer i världen. Det starka varumärket kombinerat med utveckling baserad på forskning har man hittat till att kunna erbjuda sagolika körupplevelser för alla sorters MC-fantaster. Honda ligger i framkant när det gäller modern teknologi med klassiskt design såväl som med modeller av sportkaraktär i senaste design. Det karakteristiska motorljudet från Honda finns kvar och ger fortfarande en kraftfull upplevelse. Runt om i Sverige finns en rad återförsäljare där det finns möjlighet att se Hondas utbud.

Honda har tänkt på hela kedjan från inköp till försäkring

En man sitter på Honda

Skulle man nu hitta drömhojen och vill göra affären snabbt för att börja köra så har Honda försökt göra det så smidigt som möjligt för köparen. Företaget har tänkt på hela linjen från inköp, och eventuellt lån som kan erbjudas, till försäkring av MC:n. Går man till en Honda-återförsäljare så ska man kunna ansöka om pengar direkt likväl som att teckna en försäkring. Teckna försäkringen kan man göra oavsett om man köper en ny eller begagnad Honda hos en auktoriserad Honda-återförsäljare. Allt för en bra helhetsupplevelse och de allra flesta vill ju komma igång och köra så fort som möjligt när man väl hittat den motorcykel man verkligen vill ha.

Att välja modell

Honda har en stor variation på modeller. Man kan nästan säga att vilken motorcykeltyp du än vill ha så finns den hos Honda. Det kan vara bra att innan man besöker en återförsäljare så kan man läsa in sig om de olika typer som finns så att man har någon slags känsla för vad man söker. Söker man en custommotorcykel så finns exempelvis den populära Honda Shadow, är det istället en sporttouringmaskin man söker finns Honda CBR1000F och ska man ge sig ut i öknen finns Africa Twin.